top of page

BOXING

Ontdek welke training het beste bij je past,
1-op-1 of liever in groepsverband

BOXING
In groepsverband

Op zoek naar een uitdaging waarbij je niet alleen werkt aan een beren conditie, maar ook nog eens mentaal enorme stappen gaat maken? Dan ben je bij de bokslessen van TRNR. op het juiste adres!

Tijdens de bokslessen gaan we op een leuke en vooral intensieve manier vanuit de basis werken aan het geven en combineren van stoten en het toepassen van ontwijkmaneuvres (slippen, pullen, duiken, pivoteren, wegstappen, opvangen, onderscheppen en nog veel meer). Of je nu voor het eerst de bokshandschoenen aantrekt of Rocky Balboa's verloren kind bent, meedoen kan op ieder niveau! De lessen zijn zeer gevarieerd en er wordt voor iedereen gedifferentieerd, zodat de lessen altijd uitdagend blijven!

still-boxing-fitness-studio-oue-downtown-gallery-singapore_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-08-14 at 3.22.32 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-08-14 at 3.22.32 PM.jpeg

PERSONAL TRAINING
1-op-1 boxing & pads

Vind je het fijn om zelf je tijden te bepalen en zo tijdsefficiënt mogelijk alles uit je work-out te halen? Dan is 1-op-1 boksen perfect voor jou! Je kunt namelijk al sessies inplannen vanaf 30 minuten! In deze sessies halen we alles eruit wat erin zit. We zorgen samen dat jij in 30 minuten  je hele lichaam aanpakt en met een voldaan gevoel naar huis gaat!

Mocht je toch nog iets meer uitdaging zoeken of iets meer aandacht aan je techniek willen besteden, dan is de 45 minuten sessie op jouw lijf geschreven!

Liever een Duo training? Kom dan samen met je partner, vriend of familielid en dan verlengen we de work-out met 15 minuten.

marmeren
bottom of page