top of page
DSC_0484.jpg

Meet the Team

Onze missie: Boksen toegankelijk maken voor iedereen. We verlagen de drempel om zo iedereen kennis te laten maken met deze mooie sport! Wij richten ons op mensen die graag willen werken aan zijn/haar mentale en fysieke gezondheid  in een persoonlijke setting. Hard op resultaat, sterke focus op doelen en ontwikkeling. Hart voor de mens, steun in de rug als nodig je luisterend oor.

©2022 POWERED BY TRNR.

marmeren

About us

Hard op resultaat, hart voor de mens

Tiffany van Egmond

Ik ben eigenlijk al vanaf jongs af aan fanatiek in sporten en ben dan ook allround ontwikkeld!

Zelf heb ik heel lang hoog niveau gedanst en werd er in de familie fanatiek aan badminton gedaan.

Op latere leeftijd maakte ik kennis met de sport waar ik alles in kwijt kon, mijn verdriet, energie, blijdschap en waar ik rust, focus en kalmte in terug vond.

Ik werd namelijk door een team van boks Coaches, waaronder mijn broer, klaar gestoomd voor mijn 1e officiële bokspartij.

Hier ontdekte ik een hele nieuwe versie van mijzelf, een echte bokser die niet zomaar over zich heen laat lopen, die mentaal sterker werd na iedere tegenslag en groeide van het vallen en weer opstaan. Graag help ik jou ook om jouw persoonlijke uitdagingen te overwinnen en zowel fysieke als mentale groei te bereiken!

Donadoni Petter

Mijn passie voor sport begon al op mijn 7e toen mijn vader mij meenam naar de golfbaan; ik wist meteen dat ik hier ook alles van wilde leren. Doordat ik steeds fanatieker werd, begon ik al snel een hoge druk op mezelf te leggen. Hier kon ik op dat moment nog niet goed mee omgaan.

Tegelijkertijd kreeg ik steeds meer interesse in vechtsport en ben ik op mijn 14e begonnen met (kick)boksen en fitness.

Dit bracht mij rust en ik kreeg meer zelfvertrouwen. Ik leerde omgaan met de druk en wist orde te creëren in de chaos.

Tijdens het beoefenen van deze sporten heb ik veel trainers en coaches ontmoet die door hun passie en kennis het beste in mij naar boven haalden.

Ik kwam erachter dat ik deze passie deelde en ook ooit in hun schoenen wilde staan.
Door de ervaring die ik tijdens de trainingen heb opgedaan en de verschillende opleidingen bij o.a. Overload Worldwide, heb ik mijn eigen manier van trainen en coachen ontwikkeld.

Hiermee help ik je graag de beste versie

van jezelf te worden!

marmeren
bottom of page